Använd dig av fårskinn i din inredning

Fårskinn är vackra, hållbara och naturliga. Du kan skaffa fårskinn och sedan använda dig av det när du inreder hemma. Det går ju att använda dessa skinn av får på en mängd olika sätt. Bland annat kan du ha fårskinn:

  • Som matta
  • I myshörnan
  • I barnvagnen
  • På en gammal stol
  • Som hundbädd

Att ha fårskinn på golvet är inte fel, då det är snyggt att se på och mjuk och skönt att ha dina fötter på. Dock bör den inte läggas där du och familjen går mycket, för då slits den snart ut. Du kan dock ha den nedanför sängen, eller i vardagsrummet i ett tråkigt hörn.

Fårskinnet passar i en myshörna

Du kanske redan har en myshörna hemma? Om inte, så skaffa en! Där kan du mysa ner dig med en bra bok, en kopp te och annat. Att ha ett fårskinn då att sitta på, det förhöjer myskänslan.

Fårskinn i barnvagnen

I barnvagnen passar det utmärkt att ha ett fårskinn. Det eftersom att det värmer på vintern och gör det svalare om sommaren. Sedan så är det så att barn som sover på fårskinn, de löper mindre risk att utveckla allergisnuva och astma.

Gör en gammal stol finare

Kanske du har en gammal stol, som inte är så kul, men du ändå inte vill slänga? Piffa då upp den med ett snyggt fårskinn! Om du väljer att satsa på ett långhårigt fårskinn, se till att borsta igenom det ibland. Undvik även att spilla något på det.

För hunden

Om du har en hund, så kan ett fårskinn vara skönt att ligga på. Även katter kan uppskatta detta!