Tipsa andra om Synd att kasta

Ju fler som annonserar och som läser annonserna på Synd att kasta, desto bättre är det för miljön. Därför får du gärna tipsa andra om Synd att kasta. Vi har byggt webbplatsen för att det ska vara lätt att använda, men också för att du lätt ska kunna tipsa andra om annonser du gillar. Det finns många sätt du kan använda Synd att kasta på:

RSS

Du kan automatiskt få nya annonser i de kategorier och län som just du är intresserad av, utan att ens besöka syndattkasta.se. Använd sökformuläret för att lista just de annonser du är intresserad av. Klicka sedan på länken Prenumerera på sökning direkt under sökformuläret. Länken leder till ett RSS-flöde. Du kan prenumerera på RSS-flöden i alla moderna webbläsare, i de flesta lite mer avancerade mobiltelefoner, och i Windows Vista och Windows 7. Du kan också ladda ner RSS-läsarprogram, t.ex. någon av dessa: Feedreader (Windows), NetNewsWire (Mac), Google reader (Webb).

Dela på Facebook

Du kan dela med dig av en annons du gillar genom att klicka på länken vid annonsen. Du kan också dela med dig av ett helt sökresultat på Facebook genom att klicka på länken
direkt under sökformuläret. Alla dina kompisar på Facebook kommer att se länken till annonsen eller listan med sökresultat.

Dela på Twitter

Du kan dela med dig av en annons du gillar genom att klicka på länken vid annonsen. Du kan också dela med dig av ett helt sökresultat på Twitter genom att klicka på länken
direkt under sökformuläret. Alla som följer dig kommer att se länken till annonsen eller listan med sökresultat.

Bokmärken/Favoriter

Vårt sökformulär är gjort för att vara så användarvänligt som möjligt. Listan med annonser uppdateras automatiskt när du väljer kategori och län, eller skriver in något i sökfältet. Men trots det fungerar bokmärken/favoriter i webbläsaren som vanligt, så du kan lägga in ett bokmärke till din favoritsökning om du vill.

Annonser på din egen webbplats

Du kan automatiskt visa dina favoritannonser från Synd att kasta på din egen webbplats. Gör en sökning och klicka sedan på länken
Länkar på din sida direkt under sökformuläret. Naturligtvis kommer dina besökare att få se de senast inlagda annonserna.

JSONP

Du som är kunnig i JavaScript kan hämta annonser från Synda att kasta och själv skapa en funktion som visar upp dem på din webbplats. Skapa en URL på så sätt som beskrivs i stycket ovan, men ändra callback till ett eget funktionsnamn. Vi har även flera andra format i vårt öppna API, t.ex. XML. Kontakta oss om du vill veta mer.

Direktlänkar

Direktlänkar till alla annonser av en viss kategori eller i ett visst län finns här: Sitemap